Serinhisar Anadolu Lisesi

WEB https://seal20.meb.k12.tr
Adres : Yenice Mah. Şehit Muzaffer Korkut Cad. No50 Serinhisar / Denizli
VİZYON : Okulumuzda ki her öğrenciyi bedenen ve ruhen sağlıklı, sosyal olarak gelişmiş, akademik hedefleri olan bireyler olarak mezun etmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Benim Öğretmenim Konulu Kompozisyon Yarışması İl Üçüncülüğü Din ve Samimiyet Konulu Kompozisyon yarışması İlçe İkinciliği Turizm Haftası Kompozisyon Yarışması İlçe Birinciliği Verem Savaş Konulu Kompozisyon Yarışması İl Birinciliği Kızlar Basketbol İl Birinliği Karate Kumite Dalında İl Birinciliği

Saatler : 08:30- 16.00
Yabancı Dil : İngilizce,Almanca
Isınma : Kalorifer (Doğal gaz)
Servis : Okulumuza Ayaz, Kocapınar mahalleleri ile Acıpayam Kuyucak mahallesinden öğrenci servisi vardır.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım Serinhisar kooperatifi minübüsleri ile sağlanmaktadır. Minübüs hareket saatleri 20-30 dk arasında değişmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezinde Yenice Mah. Şehit Muzaffer KORKUT Cad. No:50
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Serinhisar ilçe merkezinde olup il Merkezine 39 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 9.Sınıf öğrenci kontenjanı : 102 öğrenci
Sportif Etkinlikler : Basketbol Voleybol Futsal Karate Dart Salon Futbolu
Bilimsel Etkinlikler :